Bluenote Photo

Ruud van der Bliek

info@ruudvanderbliek.nl

Hier kunt u mij bereiken voor vragen.


Macrofotografie basis

Summer delight 1

De workshop Macrofotografie Basis duurt 1 dag en bestaat uit een theoriedeel in de ochtend en een praktijkdeel in de middag.

In het ochtenddeel behandelen we de geheimen van de camera, de begrippen als sluitertijd, diafragma, ISO en witbalans (en hun onderlinge samenhang) en nemen we de diverse objectieven en nuttige accessoires onder de loep. Speciale aandacht is er voor compositie en licht. Uiteraard alles toegespitst op macrofotografie. ‘s Middags brengen we het geleerde in praktijk.

 

De workshop is geschikt voor elke beginnende macro fotograaf en voor de natuurfotograaf die begint met macrofotografie en daar meer van wil weten.

Omdat macrofotografie speciale eisen stelt, gaan wij er vanuit dat u in het bezit bent van een spiegelreflex of systeemcamera, een specifiek macro objectief en eventueel een statief en flitser. De interne flitser van de camera of een led lampje voldoet ook prima.

De workshop kost 75,00 euro p.p. (excl. lunch, incl. koffie/thee/fris) en wordt gegeven bij Fishtail Oriëntatie en Trekking in Wezep (nabij Zwolle) of eventueel een zelf gekozen locatie.