Lang stil geweest

Het afgelopen jaar was een erg druk jaar. Vooral op het werk. De website is daardoor wat in de verdrukking gekomen, maar dat ga ik komend jaar helemaal goed maken. 2019 wordt voor mij het jaar van verandering. Ik ga per 1 maart met (vroeg)pensioen en mij helemaal storten op mijn hobbies. Naast fotografie is dat reizen en muziek maken. Ik hoop dat ik uiteindelijk tot een combinatie van die drie kan komen en dat lijkt voor de eerste twee aardig te lukken.

28 maart help ik 15 dagen lang bergsportvriend Bouke Lolkema met het begeleiden van een fotografiereis naar Nepal. We bezoeken dan het relatief onbekende nationale park Bardia, waar o.a. de Bengaalse tijger en Indische neushoorn voor komen. En uiteraard besteden we een paar dagen aan Kathmandu en omgeving. Van natuur naar cultuur, maar beide van fotografisch ongekende schoonheid.

Begin mei ga ik samen met fotograaf Tom Smit en een aantal deelnemers de fotografische mogelijkheden in Bosnië-Herzegovina verkennen vanuit ons “basiskamp” Herzegovina Lodges. Mooie berglandschappen, kleurrijke bloemenweides, authentiek platteland en de prachtige middeleeuwse steden Sarajevo en Mostar. En misschien doen we ook nog wel de Adriatische kust aan.

Wat de muziekhobby betreft, die probeer ik te combineren met het geven van fotopresentaties voorzien van eigen muziek. Dat gaat komend jaar zeker nog niet lukken, maar wie weet het jaar erop. Je moet ergens naartoe streven, toch?

Dus in 2019 wel met pensioen, maar vooral niet stilzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *